2013/01/28

tips στο μακιγιάζ για μελαχρινές & καστανές. tips on makeup for brunettes & brown.

Το μακιγιάζ που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα έχει να κάνει και με το χρώμα των μαλλιών της, αλλά και με τον τόνο του. Έτσι, αν είστε μελαχρινή ή καστανή θα πρέπει να διαλέξετε πιο έντονα και φωτεινά χρώματα σκιών και κραγιόν.
Δείτε λοιπόν μερικά Makeup Tricks ειδικά για εσάς…
1. Χείλη
8 Makeup Tricks για μελαχρινές & καστανές (2)
Τα καστανά μαλλιά μπορούν να κάνουν τα χαρακτηριστικά σας να ξεχωρίσουν, ειδικά αν έχετε χλωμό δέρμα. Γι’ αυτό κάντε τα χείλη σας να ξεχωρίσουν επίσης, επιλέγοντας ανοιχτόχρωμα ροζ, έντονα κόκκινα και ανοιχτά δαμασκηνί χρώματα κραγιόν.
2. Σοκολατί μαλλιά: Χάλκινο και μελί
8 Makeup Tricks για μελαχρινές & καστανές (3)
Αν τα μαλλιά σας είναι σοκολατί, τότε σίγουρα πρέπει να τονίσετε τα μάτια σας φορώντας σκιές σε τόνους του χαλκού και του μελιού, αλλά και του χρυσού. Επίσης, μπορείτε να βάλετε χάλκινο κραγιόν και μελί τόνους σκιάς στα μάτια. Παίξτε λίγο με αυτούς τους συνδυασμούς και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει!
3. Καραμελέ χρώμα μαλλιών: Έντονο μακιγιάζ
8 Makeup Tricks για μελαχρινές & καστανές (4)
Τολμήστε και προτιμήστε έντονο μακιγιάζ. Πιο συγκεκριμένα κάντε έντονα και λαμπερά μάτια σε συνδυασμό με ζωντανά χρώματα στα χείλη. Επίσης, βάλτε σκούρο καφέ eyeliner και αναδείξτε την ομορφιά σας!
4. Λάβετε υπόψιν σας τον τόνο του δέρματος σας
8 Makeup Tricks για μελαχρινές & καστανές (5)
Φροντίστε το μακιγιάζ σας να προσφέρει ισορροπία και όχι να τονίζει το ήδη σκούρο δέρμα σας ή να κάνει πιο ανοιχτό το ήδη ανοιχτόχρωμο δέρμα σας.
5. Λάβετε υπόψιν σας το χρώμα των ματιών σας
8 Makeup Tricks για μελαχρινές & καστανές (6)
Πιο συγκεκριμένα τα δαμασκηνί χρώματα ταιριάζουν σε μελαχρινές με πράσινα μάτια, ενώ στις μελαχρινές με γαλάζια μάτια ταιριάζουν πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Όλα εξαρτώνται από την εικόνα που θέλετε να βγάλετε.
6. Εμπιστευτείτε τα δαμασκηνί χρώματα
8 Makeup Tricks για μελαχρινές & καστανές (7)
7. Και τις navy αποχρώσεις
8 Makeup Tricks για μελαχρινές & καστανές (8)
8. Ρουζ
8 Makeup Tricks για μελαχρινές & καστανές (9)
Βάλτε μικρή ποσότητα στα μήλα στα μάγουλα σας, έτσι ώστε να κάνετε το πρόσωπο σας να δείχνει πιο ζεστό και όμορφο, αντανακλώντας μια υπέροχη λάμψη.

SOURCE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου