2013/01/07

ΓΙΑΤΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ; 14ΧΡΟΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΛΟΓΩ BULLYING. CAROLINA WHY? 14 year old committed suicide FOR BULLYING. CAROLINA PERCHE '? 14 anni il suicidio vecchio commesso PER BULLISMO.






Νέα αυτοκτονία 14χρονης λόγω bullying


Ένα 14χρονο κορίτσι είναι το νέο θύμα του «σχολικού εκφοβισμού» που παρατηρείται όλο και συχνότερα στις σύγχρονες κοινωνίες.
Η Καρολίνα Πίκιο από τη Νοβάρα της Ιταλίας τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής έβαλε τέλος στη ζωή της πηδώντας από μπαλκόνι του σπιτιού της στον τρίτο όροφο, όπου διέμενε με τον πατέρα της.
Η Εισαγγελία της Νοβάρα έχει ανοίξει έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν στην αυτοκτονία την 14χρονη που φοιτούσε στο εκπαιδευτήριο Pascal di Romentino, ωστόσο συγγενείς και φίλοι καταγγέλλουν ότι το «bullying» την οδήγησε να δώσει τέλος στη ζωή της.
Στο hashtag του Twitter #RIPCarolina που δημιούργησαν οι φίλοι της γι' αυτή καταγγέλλεται η συμπεριφορά ορισμένων συνομηλίκων της, ανάμεσά τους και συμμαθητές της 14χρονης, οι οποίοι την προσέβαλαν διαρκώς και με σκληρό τρόπο σε σημείο που την έκαναν να νοιώθει ντροπή, όπως αναφέρει η εφημερίδα La Repubblica.
Εκατοντάδες αφήνουν το μήνυμά τους για την Καρολίνα εκφράζοντας τη θλίψη τους και την οργή τους για το θάνατό της.
Οι χρήστες ζητούν από την πολιτεία και την κοινωνία να λάβει επιτέλους μέτρα για να σταματήσει αυτό το φαινόμενο.
Δύο μήνες πριν στην Ιταλία ο 15χρονος Αντρέας είχε αυτοκτονήσει μετά τις συνεχείς καροϊδίες που δεχόταν για τον εκκεντρικό τρόπο ντυσίματός του.



SOURCE

1 σχόλιο:

  1. πραγματικα μολις το ειδα εμεινα καγκελο ποσοι ομως μπορουν να χασουν τη ζωη τους διοτι ειν θυμα εκφοβισμου. ο καθενας θα το εκανε αναλογα πως νιωθει ομως..... μακαρι να μην γινοταν κατι τετειο πραγματικαλυπαμε τοσο πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή