2013/01/04

Η απαγορευμένη φωτογραφία της Νταϊάνα. The PROHIBITED photo of Diana.

Σε δημοπρασία η επίμαχη φωτογραφία της πριγκίπισσας



Πριν από 32 χρόνια, η εφημερίδα "Daily Mirror" δεν δημοσίευσε ποτέ φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται η πριγκίπισσα Νταϊάνα στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα λίγο πριν παντρευτεί τον Κάρολο. Τώρα, ο οίκος δημοπρασιών RR Auctions βγάζει στην δημοπρασία την λογοκριμένη φωτογραφία προκαλώντας αντιδράσεις στην Μεγάλη Βρετανία.
Στην φωτογραφία πέρα της Νταϊάνα και του άγνωστου άντρα διακρίνεται ένα μπουκάλι κρασί με την πριγκίπισσα να είναι ξαπλωμένη σε κάποιο σαλέ ενώ πάνω στην φωτογραφία έχει γραφτεί με μολύβι το εξής: "Να μην δημοσιευτεί". Αξίζει να σημειωθεί πως η ημερομηνία που τραβήχτηκε η φωτογραφία είναι η 26η Φεβρουαρίου 1981, δυο μέρες δηλαδή πριν η Νταϊάνα αρραβωνιαστεί τον Κάρολο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.
Τα τελευταία επτά χρόνια η εν λόγω φωτογραφία βρίσκεται στα χέρια ιδιώτη ο οποίος την αγόρασε από το αρχείο της "Daily Mirror" και θα βγει σε δημοπρασία που θα γίνει στις ΗΠΑ στις 19 Ιανουαρίου. Η τιμή της λόγω της φράσης "να μην δημοσιευθεί" που αναγράφεται σε αυτή αναμένεται να φθάσει στα ύψη.
Οι αρχικές εκτιμήσεις για την τιμή που αναμένεται να "πιάσει" κατά τη δημοπράτηση της, κάνουν λόγο για τουλάχιστον 1.000 δολάρια. Οι υπεύθυνοι του οίκου δημοπρασιών, πιστεύουν ωστόσο ότι η τιμή θα εκτιναχθεί στα ύψη εξ αιτίας της ένδειξης που φέρει. Η διαδικασία της δημοπρασίας θα λάβει χώρα από τις 17 μέχρι τις 24 Ιανουαρίου. 


SOURCE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου