2013/01/15

Η Τζόντι Φόστερ παραδέχεται δημόσια ότι είναι γκέι. The Jodie Foster admits publicly that they are gay.

Οι σεξουαλικές προτιμήσεις της Τζόντι Φόστερ (Jodie Foster) δεν ήταν ποτέ μυστικές –εξάλλου, όπως παραδέχτηκε με χιούμορ και "είχε φανερωθεί χιλιάδες χρόνια πριν, από την… παλαιολιθική εποχή ακόμη".
Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που η 50χρονη πολυβραβευμένη ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλά δημόσια για τον έρωτα της ζωής της, την πρώην σύντροφο και συν-γονέα των δύο γιων της, Σίντεϊ Μπερνράρ (Cydney Bernard).
Στη χθεσινή εκδήλωση για τις Χρυσές Σφαίρες, η Τζόντι Φόστερ παρέλαβε το τιμητικό βραβείο Σεσίλ ντε Μιλ και με τον λόγο της δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, ξαφνιάζοντας όμως με την απόφασή της να ευχαριστήσει δημόσια την πρώην σύντροφό της.
Μέχρι να φτάσει όμως εκεί, "τσουρούφλισε" λίγο με το χιούμορ της!
"Και αφού έχω αρχίσει τις εξομολογήσεις", είπε η Φόστερ ύστερα από την αναδρομή της στην 43χρονη (!) πορεία της στον κινηματογράφο, "μου ήρθε ξαφνικά να μοιραστώ κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα το έκανα δημόσια. Μια δήλωση για την οποία είμαι λίγο αγχωμένη. Όχι όμως όσο είναι η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεών μου, έτσι Τζένιφερ; Θα το πω έτσι απλά. Δυνατά και περήφανα. Θα χρειαστώ όμως τη συμπαράστασή σας. Λοιπόν… Είμαι… εργένισσα!" έφτασε στο τέλος η Τζόντι κάνοντας το κοινό να ξεσπάσει σε γέλια και την μάνατζέρ της σε ανάσες ανακούφισης!
Είχε και συνέχεια όμως.
"Δεν θα έχουμε μεγάλες αποκαλύψεις σήμερα γιατί στην ουσία αυτό έχει γίνει πριν από χιλιάδες χρόνια, στην παλαιολιθική εποχή! Σε εκείνα τα παράξενα χρόνια όπου ένα ευαίσθητο κορίτσι ομολογούσε την αλήθεια σε κολλητούς, συγγενείς, συναδέλφους και τελικά περήφανα σε όλους όσους γνώριζε", συνέχισε η Τζόντι Φόστερ εξηγώντας ότι ως ηθοποιός που μπήκε στον χώρο από πολύ μικρή ηλικία ένιωθε πάντα την ανάγκη να προστατεύσει την ιδιωτική της ζωή όσο και όπως μπορούσε.
Και με αφορμή το "βαρύ βραβείο" που λάμβανε, η Φόστερ έφτασε και στις πιο προσωπικές ευχαριστίες προς την πρώην σύντροφο της.
"Ευχαριστώ την ηρωική συν-γονέα, πρώην ερωτική σύντροφο, αλλά δια βίου ενάρετη αδελφή ψυχή, την εξομολογήτριά μου, την πιο αγαπημένη καλύτερη φίλη επί 20 ολόκληρα χρόνια. Ευχαριστώ Σιντ", βροντοφώναξε η Φόστερ συμπληρώνοντας πόσο περήφανη είναι για τη μοντέρνα οικογένειά τους καθώς και για τους απίθανους γιους τους, Τσάρλι και Κιτ, οι οποίοι τη συνόδευαν τη μεγάλη της βραδιά μαζί με τον κολλητό της φίλο, Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson).
Μάλιστα η Φόστερ ευχαρίστησε και τον Γκίμπσον λέγοντας χαρακτηριστικά –και ενώ εκείνος την κοιτούσε στην κυριολεξία με ανοιχτό το στόμα και χωρίς ανάσα- "Σ' ευχαριστώ πολύ. Ξέρεις καλά ότι με έσωσες και εσύ".



source

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου